Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Miért, és mibe is kezdtem bele?
2016. október 04. írta: Németh Janka

Miért, és mibe is kezdtem bele?

"Not a girl, not yet a women"-már nem lány, de még nem is nő(englishlessonsforfree)

Nos, az interneten már mindenről lehet blogot olvasni. Hogyan legyen boldog háziállatunk, kiegyensúlyozott párkapcsolatunk, szép a hajunk télen, és így tovább. Hát nem azt mondom, hogy sosem olvastam el ilyen blogokat,hiszen szeretném ha boldog lenne a kutyám, de kezdtem hiányolni egy igen kényes témát feszegető kört, amiben mint fiatal felnőtt, szívesen elidőznék... mondjuk valami olyasmit hogy: "ITT VAN MINDEN VÁLASZ MINDEN KÉRDÉSEDRE"

Hát ez a blog nem pont ez lesz, hanem egy vékony határvonal egy érme két oldala között: mikor még nem vagy teljesen felnőtt, de nemsokára szülő leszel.


childparent.pngEz vonatkozhat természetesen olyan 20,30,40 pluszos szülőkre is, akik most várják első gyermeküket, vagy akiknek gyereke épp "változásokon" megy keresztül, és rengeteg, tényleg rengeteg kérdés merül fel bennük ilyenkor. Szóval..elég nagy korcsoportot fed a téma, és reményeim szerint sok mindenki magára is ismer majd benne.

Többek között olyan gondolatokkal, mint:

-Mi az, amit gyerekként szüleinktől elvártunk, de nem is biztos hogy képesek lennénk rá, mint szülő?

-Mi az, amit a szüleink tanácsoltak nekünk, de közben felnőtt fejjel is (néha) megvalósíthatatlan?

-Hogyan legyünk hiteles szülők, mikor még fél lábbal a gyerekkorban állunk (átvitt értelemben :) ) ?

 

Nos, nem, nincs szakirányú végzettségem, sem papír, amit lengetni tudnék előttetek, ne értsetek félre. Nem online pszichiátriát szeretnék nyitni. Én csak egy 24 éves lány vagyok, aki őszintén, igaz történeteken nyugvó történeteken keresztül szeretne segíteni, és ilyen helyzetektől  hasonlóan félő, esetleg hasonló helyzeteket már átélő emberekkel beszélgetni, hogy mindenki nyugodjon meg, minden helyzetre van egy megoldás.

Ja, és a legfontosabb: itt nem bíráskodunk senki felett! 

 

 Van esetleg bármi hasonló gondolatod, amire választ vársz a többi szülőtől? Csak annyi a dolgod , hogy megírod kommentben: "van egy hasonló gondolatom", amit utána privát üzenetben megoszthatsz Velem, és én a neved megjelenítése nélkül megírom a blogomban. Így bármilyen következmény nélkül oszthatod meg a többi szülővel / gyerekkel

Kövess Facebookon is: https://www.facebook.com/apakanyakidejojjenek/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladbarat.blog.hu/api/trackback/id/tr9711768383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása