Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hiteles történetek
2016. október 05. írta: Németh Janka

Hiteles történetek

"Nem is szülő még, mit papol ez nekem?"

Kedves Olvasók!

Hát igen, jogosan tehetitek fel a kérdést: "Mégis mit tudok én a gyereknevelésről?"

Lehet, hogy még nem vagyok szülő, de egyszer leszek. Ennek az egész blognak a lényege, hogy kicsit a gyerek szemszögéből is láthassuk a szülők által oly nagy becsben tartott okosságokat, amikért minden felnőtt a tűzbe tenné a kezét, hogy az biztos siker. Annyira biztos ez? Tényleg? Megkérdezted a gyereked a Te nevelési módszereidről? Könnyen előfordulhat, hogy nem. Mert Te a legjobbat szeretnéd neki, és erről van is egy határozott véleményed, hogy éred el, nem ő dönti el, hogy az jó-e vagy sem. Nem, nem vagy önző, csak szereted. És ez így is van rendjén. 

bn-lr891_sax_p_20151214150812.jpg

Egyszerűen egy olyan oldalt szeretnék létrehozni, ahol akár fiatalok is megoszthatják Veletek felnőttekkel a véleményüket azokról a bizonyos dolgokról.

Sok történetet fogok megosztani a sajàt gyerekkoromból is, vissza emlékezve a kényes dolgokra,amiket àtéltem. Mivel természetesen régen történtek,igyekszem olyan tisztàn feleleveníteni a reakcióimat,és érzelmeimet,amennyire csak tudom, és erre kérem a többi történet elmesélőjét is,aki esetleg màr nem kisgyerek.

Lehet,hogy néha hihetetlennek, vagy furcsànak fognak tűnni a történeteim,de sokszor én magam is hihetetlen,és furcsa tudok lenni.Nem vagyok professzor, nem vagyok pedagógus, sem pszichológus. Nem is arról fog szólni ez a blog, hogy tudományos szemszögből vizsgáljam az eseményeket. Csak mesélek, hallgatok, és írok, és közben senkit nem ítélek el. Megírom a történeteket, és bízom benne, hogy többféle reakciót válthatok ki ezzel az emberekből, így más-más szemszögből olvashatjuk tovább az alap sztorit.

Továbbá a későbbiekben szeretnék felkeresni olyan alanyokat, akik hitelesen tudnak mesélni a felmerülő témákról, többek között olyanokról, mint:

-Egyedül álló szülőként nevelni a gyereket - Interjú alanyokkal, név nélkül

-Karrier és gyereknevelés ( szülő és gyerek szemszögéből)

-"Félelem és rettegés" az Internet világában (szülő és gyerek szemszögből)

....és hogy sok dolog nem is olyan rossz, mint amiről úgy gondoljuk, hogy az. 

7b67f60b3ddcc9279a46b270fd2e16f68d99998d.jpg

Minden témában szeretnék gyerek - ( és most nem kifejezetten a konkrét gyerekekről beszélek, figyelheted akár Te is ebből a szemszögből  csak hogy ne felejtsd el, Te is voltál egyszer azon az oldalon) - és a szülő szemszögéből.

Nos, remélem sikerült magyaráznom a bizonyítványomat, és remélem , Te is csatlakozol hozzánk.

Bármilyen gondolatod van a témákkal kapcsolatban, csak írd meg kommentben, hogy : " van egy gondolatom", és akár kérésedre név nélkül is megírom a blogomban.

 

Szép napot Nektek!

 

Kövess Facebookon is: https://www.facebook.com/apakanyakidejojjenek/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladbarat.blog.hu/api/trackback/id/tr211769851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása